GRATIS fragt over 499 kr. -og prisgaranti

Betalingsmetoder

Vi tager imod alle de mest gængse betalingsmetoder på markedet via kort, mobil og ratebetaling.

Du kan betale med følgende kort:

1. Betaling med eDankort, Dankort, Visa-Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og JCB.

Når du har udfyldt din ordre-form, bliver du via en sikker forbindelse (SSL) sendt videre til Quickpay, hvor du skal indtaste dit kortnummer og udløbsdato. Herefter vil du blive bedt om at identificere at du en den rigtige indehaver af kortet. Dette vil foregå via NEM ide identification.

Er du usikker på at benytte dit kreditkort på nettet, kan du læse mere om betaling på nettet på www.pbs.dk. Når vi har registreret din ordre, afsender vi dine varer jf anvisningen om leveringstid. 

Der pålægges ikke betalingen yderligere betalingsgebyr.

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.  Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun nets, der kan læse dem. Hverken meldbo.dk  eller andre har mulighed for at læse dataene. 
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne behandles for afsendelse ved Meldbo.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Ratebetaling af dine køb.

I stedet for at betale for dit produkt med de samme kan du dele din betaling op i 10 rater. Dette tilbyder vi i samarbejde med ViaBill som er en dansk udbyder af denne betalingsform. Du kan benytte ViaBill når du kommer til checkout, er du ikke oprettet som kunden ved ViaBill vil du blive bedt om at gøre dette, inden du kan gennemføre købet. Du kan læse mere på denne side - https://viabill.com/dk