GRATIS fragt over 499 kr. -og prisgaranti

Om os

 

MeldBo er en 100% dansk forretning skabt af et hold af entusiastiske e-commerce folk, med et hjerte der banker for gode i møbler i Skandinavisk design. Derfor er vores forretning også udelukket en online butik, hvor du kan handle i alle døgnets 24 timer.

Vores hjerter banker for kvalitetsmøbler i dansk design.

I Danmark har vi tradition for at skabe smukke møbler i unikke designs. Sammensmeltningen mellem håndværkerne møbelsnedker og møbeldesigner har i Danmark eksisteret i århundreder, og herved er den lange tradition for at skabe unikke møbler opstået. Hos MeldBo møbler sætter vi stor pris på både traditionelle møbeldesigns, samt de nye og nyskabende trends. Derfor tilbyder vi i vores shop møbler fra både nye spillere på markedet, samt fra gamle hæderkronede leverandører. Dog altid med øje for god kvalitet, smukt design og godt håndværk. I Vores møbelsortiment har vi et stort udvalg i møbler som bl.a.

sofaer,

spiseborde

spisebordsstole

lænestole.

Så søger du efter nye møbler til din stue, spisestue, kontor eller have. Så er du kommet til den rette shop. Når du bestiller på shoppen, så kan du være sikker på en hurtig og sikker betjening. Vi sælger nemlig kun møbler, som er på lager og vi giver altid gratis fragt på leverancen, hvis der er tale om levering til brofaste forbindelser i Danmark. Vi tilstræber at give en mindeværdig oplevelse, når du handler i vores onlinebutik ved at tilbyde kvalitetsprodukter med bedst bedømt kundeservice. 

Hvis du har spørgsmål om vores produkter, eller hvis du vil kontrollere tilgængeligheden af en vare, skal du bruge siden "Kontakt os" for at komme i kontakt.

Vores administration holder til i Horsens.