GRATIS fragt over 499 kr. -og prisgaranti

Returet

Returret

Når du handler i webshoppen kan du uden begrundelse fortryde dit køb inden for 30 dage fra modtagelse. Du skal blot meddele os, at du fortryder købet, og derpå returnere varen til os. Du skal sende os en e-mail til kundeservice support@meldbo.dk

De 30 dages fortrydelsesret løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti.

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til os i originalemballagen uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har givet os besked om fortrydelsen.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

Hvis varens værdi er forringet, dvs. hvis varen har været taget i brug, samlet eller på anden måde ikke er at betragte som ny, kan du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Dette er også tilfældet, hvis original emballage mangler eller er beskadiget.

Du afholder selv udgifterne for returneringen af din vare ifbm, fortrydelse af køb.

Returneringen.

Du skal selv afholde udgifterne ved tilbagelevering af varen, når der er tale om fortrudt køb. Men for at gøre fragten billigst for dig, kan vi hjælpe med at arrangere returfragten. I disse tilfælde vil prisen for fragt og returfragt efterfølgende blive fratrukket det beløb du får retur.

Når MeldBo arrangere returneringen af din ordre, så er det stadig dig, som er afsender af pakken, dvs. du er stadig ansvarlig for pakken og dens indhold, indtil den bliver modtaget på vores lager. Du er ligeledes ansvarlig for at forsendelsen er forsvarligt indpakket og i originalemballage. Vi anbefaler at du tager et billede af varen og emballage inden returneringen.

Varen vil som udgangspunkt skulle sendes retur med samme fragtfrom, som da du modtog den. Med mindre der er tale om en GLS privat levering, en sådan forsendelse skal returneres via indlevering i en GLS pakkeshop.  

Hvis afhentning ikke er mulig på den aftalte dato, fx pga. at varen ikke er tilgængelig, har været monteret, eller hvis adgangsforholdene ikke er i orden, eller hvis pakken aldrig indleveres til GLS. Så vil du blive opkrævet som hvis afhentning havde fundet sted.

Priser på returfragt?

Prisen på returfragt afhænger af pakkens størrelse og vægt. Hvis varen er leveren med GLS, vil prisen være mellem 60kr / 100kr inkl. moms. pr. pakke. Denne type pakke skal du selv indlevere i en GLS pakkeshop, efter at du har påsat den label vi har sendt til dig.

Hvis din ordre er leveret på en palle vil prisen for retur afhænge af flere forskellige faktorer, så som vægt, din bopæl mm. Derfor er prisen herfor noget vi aftaler inden vi sætter i gang. På denne måde er du sikker på at der ikke opstår nogen overraskelser undervejs.